2012 Saç Modası : Seksi Bukleler

Bukle ve dalgalar podyumları sallamaya devam ediyor. Tabii saç düzleştirici ürünlerin satışları da git gide düşüyor. Fakat saçlarınız dümdüz diye sakın üzülmeyin. Önereceğimiz bu modeller tüm saç tiplerinde hem güzel hem de havalı duracak.
Düz Saç modelleri, Dalgayla Buluştuğunda…
Bu sezon düz kakül ve dalgalı saç kombini mükemmel bir ikili oluşturuyor. Saçlarınızın doğal hali ister kıvırcık saç modelleri ister düz olsun saçlarınızı şekillendirmeye başlamadan önce mutlaka Dove, Heat Defence Therapy gibi ısıya karşı koruyucu bir sprey kullanın.
Ardından saç kurutma makinesinin hacim veren difüzör ucunu kullanarak dalgalarınızı belirginleştirin. Geniş saç fırçasını perçemlerinizin iç kısmına, fönün düz ucunu ise dış kısmına yukarıdan tutarak kabarmamalarını ve dümdüz görünmelerini sağlayın. Son olarak, perçemleriniz hariç tüm saçlarınızı kalın saç maşasıyla ince tutamlar halinde sarın ve belirgin bukleler yaratın.
Yüzü Açıkta Bırakan Bukleler
Geniş kabarık bukleler yüzünüzün hatlarını daha seksi gösterir. Bu seksi görünümü elde etmenin sırrı ise farklı ebatlarda dalgalar yaratmaktan geçiyor. Bir ince, bir kalın tutamlar halinde aldığınız saçlarınızı yarım santimlik saç maşasının etrafında aynı yönde sarın. Eğer tutamları aynı eşitlikte tutarsanız tekdüze bir görünüm elde etmiş olacaksınız. Her bir bukleyi parmağınızın etrafına sarıp siyah tokayla saç dibinize tutturun.
Tüm saçlarınızın soğuduğundan emin olduktan sonra siyah tokaları çıkarın ve saçlarınızı tarayın. Hafif bir şekillendirici jeli avuçlarınızın arasına yayarak, alın hizanızdan başlayıp saçın üst kısmına sürün ve çok bastırmadan geriye doğru tarayın. Saç spreyi geriye attığınız saçlarınızın sabitlenmesini sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder