Yeni Saç Renkleri


Yeni Saç Renkleri

Saç Renkleri de, Saç Modelleri gibi hayatımızın ve güzelliğimizin olmazsa olmazlarındandır. Özellikle doğuştan Saçlarımızda bulunan renkler kimine yakışır kimine yakışmaz. Ancak yakışsa da yakışmasa da birgün mutlaka o Saç Rengini değiştirmek ve kendimizi farklı hissetmek isteriz.


Saçlarımınız renklerinde kimi zaman balyaj, kimi zaman Röfle, kimi zamanda farklı tekniklerle değişiklikler yaparız ancak bu değişiklikler her zaman için belirli bir tonlamanın içierisinde kalır.

Modern I Popüler I Erkek Saç Kesimleri

Modern I Popüler I Erkek Saç Kesimleri

Saç Modelleri diyince sanırım aklımıza sadece Kadın Saç modelleri geliyor. Oysa artık günümüzde Erkeklerde biz kadınlar kadar Saç modelleri ve bakım konusunda biz kadınlar kadar hassas...

Özellikle günümüzde eskisi gibi Klasik erkek Saç modelleri yerine Modern Saç Kesimi ile Alternatif Saç Modelleri erkekler tarafından hayli tercih ediliyor.

Topuz Saç Yapımı Resimli Anlatım


Topuz Saç Yapımı Resimli Anlatım

Daha öncede bahsettiğimiz gibi Topuz Saç Modeli Abiye görünümlü Saç modelleri arasında en güzelidir.


Daha basit Abiye Saç Modelleri denemek istersek Kahküllü Saç Modellerini kullanabiliriz. Ancak yuvarlak yüz için tavsiye edeceğimiz Saç modeli yukarıda görmüş olduğunuz şekilde yüz tipine daha çok uyacak olan Topuz Saç modelleridir.