Ten Rengine Göre Saç Rengi Seçimi



Ten Rengine Göre Saç Renkleri
Eğer saçlarının hangi renkte olması gerektiğine bir türlü karar veremiyorsan, ten renginin sesine kulak ver!
Unutma ki, saç rengini belirlemede ten rengi önemli bir faktördür. Çok beğenilen bir saç rengi, uyumsuz olan bir ten renginde berbat dururken, ten rengine uygun saç rengi seçimi ise harika ve başdöndürücü güzellikte durabilir…Pekii şimdi karar ver, hangi renk sana göre?
Esmer tenliysen,
Sarı saçı çok beğeniyor olabilirsin, ama sakın denemeye kalkma! Çünkü bu renk, ten rengin ile hiç uyumlu değil!
Eğer çok koyu tenli bir esmer değilsen, bakır tonlarını deneyebilirsin.
Çok koyu tenli bir esmersen,siyah ve kızıl sana en çok yakışacak iki renk!
Buğday tenliysen,
Platin renkler tam senlik! Açık kahve, kestane ve altın sarısı sana çok yakışacak renklerin başında.
Radikal bir değişiklik istersen, ateş kızılını ve patlıcan morunu da deneyebilirsin. Ama bu renklerin her yıkamada akacağını da aklından çıkartma.
Beyaz tenliysen,
Eğer uçuk renkler tercih edersen yüzünün daha da soluk görünmesine neden olursun.
Bakır ve kızıl renkleri sana çok yakışır. Bu renklerin yüzüne yansıması senin tüm havanı bir anda değiştiriverir.
Soluk tenliysen,
Eğer soluk bir ten rengine ve keskin yüz hatlarına sahipsen, siyahtan ve küllü renklerden uzak durmalısın.
Fındık kabuğu ya da çikolata kahvesi gibi renkleri tercih edersen, hatlarını yumuşak göstermiş ve teninin daha canlı görünmesini sağlamış olursun.
Pembe tenliysen,
Eğer pembe yanaklı bir güzelsen, sana önerimiz küllü renkler ve kestane tonları.
Kırmızı tonlarından ise kesinlikle uzak durmalısın. Kırmızı scalar, kırmızı yanaklar ile birleştiğinde hiç hoş bir görüntü oluşturmaz çünkü!
Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak istersen lütfen SAÇ RENKLERİ 'ni ziyaret edermisin.

2012 Saç Modası : Seksi Bukleler

Bukle ve dalgalar podyumları sallamaya devam ediyor. Tabii saç düzleştirici ürünlerin satışları da git gide düşüyor. Fakat saçlarınız dümdüz diye sakın üzülmeyin. Önereceğimiz bu modeller tüm saç tiplerinde hem güzel hem de havalı duracak.
Düz Saç modelleri, Dalgayla Buluştuğunda…
Bu sezon düz kakül ve dalgalı saç kombini mükemmel bir ikili oluşturuyor. Saçlarınızın doğal hali ister kıvırcık saç modelleri ister düz olsun saçlarınızı şekillendirmeye başlamadan önce mutlaka Dove, Heat Defence Therapy gibi ısıya karşı koruyucu bir sprey kullanın.
Ardından saç kurutma makinesinin hacim veren difüzör ucunu kullanarak dalgalarınızı belirginleştirin. Geniş saç fırçasını perçemlerinizin iç kısmına, fönün düz ucunu ise dış kısmına yukarıdan tutarak kabarmamalarını ve dümdüz görünmelerini sağlayın. Son olarak, perçemleriniz hariç tüm saçlarınızı kalın saç maşasıyla ince tutamlar halinde sarın ve belirgin bukleler yaratın.
Yüzü Açıkta Bırakan Bukleler
Geniş kabarık bukleler yüzünüzün hatlarını daha seksi gösterir. Bu seksi görünümü elde etmenin sırrı ise farklı ebatlarda dalgalar yaratmaktan geçiyor. Bir ince, bir kalın tutamlar halinde aldığınız saçlarınızı yarım santimlik saç maşasının etrafında aynı yönde sarın. Eğer tutamları aynı eşitlikte tutarsanız tekdüze bir görünüm elde etmiş olacaksınız. Her bir bukleyi parmağınızın etrafına sarıp siyah tokayla saç dibinize tutturun.
Tüm saçlarınızın soğuduğundan emin olduktan sonra siyah tokaları çıkarın ve saçlarınızı tarayın. Hafif bir şekillendirici jeli avuçlarınızın arasına yayarak, alın hizanızdan başlayıp saçın üst kısmına sürün ve çok bastırmadan geriye doğru tarayın. Saç spreyi geriye attığınız saçlarınızın sabitlenmesini sağlayacak.

Ten Rengine Göre Saç Boyası

Ten Rengine Göre Saç Boyaları
Saçınızı boyamadan önce ten renginize hangi renkler uygun öğrenin. Başkasında çok güzel görünen saç rengi, sizde çok kötü görünebilir. Burada tamamen seçilen saç renginin tene uyumluluğu devreye giriyor. Siz de ten renginize uygun saç rengi seçerseniz, evde kendiniz saçınızı boyadığınızda harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

Açık tenli bayanlar : Yüzünüzde genelde pembe tonlar varsa, saç renginiz bunu vurgulamak yerine dengelemeli. Küllü kelimesi geçen soğuk tonları tercih edebilirsiniz.

Buğday tenli bayanlar : Buğday renginin alt tonları yeşildir. İçinde altın kelimesi geçen sıcak tonları uygulayabilirsiniz.

Koyu – Esmer tenli bayanlar : Esmer rengin alt tonları küllü renklerdir. Bu yüzden içinde ‘altın’ kelimesi geçen tonlar tyercih edilmeli. Kumral tonlar içinden koyu olanları seçin. Ela, mavi ve yeşil gözlü kadınlar saç renklerini istedikleri kadar açabilir.

Cildinizi renginden emin değil misin? : O zaman natürel bir ton seçin. Sıcak ya da soğuk tanımlamalar yerine doğal ibaresi olmalı.

Saçı Besleyen Yiyecekler

Başınızın tacı saçlarınız eskisi gibi parlamıyor mu? Ya da artık canlı görünmüyor mu? Kuaföre gidip saçlarınızın bakımı için milyonlarca para harcamaya gerek yok. Çünkü artık doğal yiyeceklerle de saçlaranızın sağlıklı ve pırıl pırıl olmasını sağlayabileceğinizi biliyor musunuz?

Reader’s Digest dergisinde yer alan habere göre, iyi bir beslenme planı ile artık siz de sağlıklı saçlara sahip olacaksınız.

İşte saglıklı saçlar için 10 altın yiyecek

Avokado: 25’in üzerinde zaruri besin maddesiyle dolu olan avokado, E ve B vitaminleri bakımından da zengindir. Pahalı nemlendiricinizin yerine olgunlaşmış bir avokadoyu tercih edin ve en sevdiğiniz temizleyicinizi kullandıktan sonra ıslak saçınıza uygulayın ve birkaç dakika bekleyin. Daha sonra iyice durulayın, temiz, ferahlamış ve parlak saçlara sahip olun.

Fasulye: İyi birer B6 vitamini ve folik asit kaynağı olan fasulyelerde ayrıca magnezyum, sülfür ve çinko gibi mineraller de bulunuyor. Vitamin ve protein kaynağı olarak öğle yemeklerinizde siyah fasulye tüketin. Böylece saçlarınız gün boyu parlak olsun

Hindistan cevizi yağı: Stresin yatıştırılmasında ve kırışıklık giderici olarak da kullanılan Hindistan cevizi yağı ile saçlarınıza haftada birkaç kez masaj yapın. Böylece saçlarınız kepekten, kırılmalardan ve koparak kaybolmalardan kurtulmuş olur.

Süt ürünleri: Sadece kemikleri güçlendirmeyen süt ürünleri içeriğindeki kalsiyum, D ve B12 vitaminleri sayesinde saçlarınızı da güçlü tutar. Saçlarınızın parlaması ve güçlü olması için az yağlı süt ve köy peyniri tüketin

Yumurta: Günlük protein ihtiyacınızı karşılamak için yumurta ucuz bir yoldur. Pahalı bir organik şampuan almak yerine doğal bir yumurta şampuanı ile saçlarınızı temizlersiniz ve parlamasını sağlarsınız. Yumurta sarısıyla saçlarınıza masaj yapın ve 10-15 dakika bekledikten sonra ılık suyla iyice durulayın. Saçlarınız ışıltılı bir temizliğe sahip olacak, paranız da cebinizde kalacak.

Pisi balığı: Deniz ürünleri zayıf kalmanın ve kalbinizi sağlıklı tutmanın en iyi yoludur. Ayrıca balık saçlarınıza da faydalı olabilir. Diğer deniz ürünlerine göre daha fazla demir içeren bu balık türü saçlarınızı güçlendirir.

Bal: Sütünüze tat veren bal, saçlarınıza da parlaklık verir. 2/3 su bardağı zeytinyağı ile 2 yemek kaşığı balı karıştırın, saçlarınıza masaj yapın, yarım saat kadar ılık havluyla sarın ve daha sonra ılık suyla durulayın

Bezelye: saçlarınızın parlak ve kuvvetli olması için ihtiyacı olan karbonhidrat ve potasyum ihtiyacını karşılamanın mükemmel yollarından biri de bezelyedir. Bezelye diğer yeşil sebzelerden daha fazla kalori içermesine rağmen, bu besleyici gıda sizi tok tutar ve saçlarınızın sağlıklı olmasını sağlar

Hindi: Yağsız proteinle dolu olan hindi mükemmel bir demir kaynağıdır, böylece saçlarınızı güçlü ve sağlıklı yapar. Biftekten daha az kaloriye ve yağa sahip olan hindi, etten daha fazla tüketilebilir. Böylece beslenmenize daha fazla protein alabilirsiniz

Ceviz: Mükemmel bir E vitamini kaynağı olan ceviz, saçlarınızın parlak ve ışıltılı olması için ihtiyacı olan yağları sağlar. Ayrıca ceviz pahalı saç rengi tedavisi için de kullanılabilir. Cevizi blender’den çekin ve sıcak suda kaynatın, süzün, soğutun ve saçlarınıza 20 dakika süreyle uygulayın. Ceviz karışımı saçınızdaki doğal renklenmeyi korur, saçınızın beyazlamasını geciktirir.

Kategori Saç Bakımı FormülleriYazarSaç UzmanıPaylaşTweet Yazi Etiketleri: bal -maç -maçlar -kabağı -gözlüm -liginde -parti -gözlü, hangi vitaminler saçın beyazlamasını geçiktirir, saç ve hindistan cevizi yağı, saçı besleyen besinler, saçı besleyen besinler ceviz, saçı besleyen gıdalar, saçı besleyen vitamin, saçı besleyen yağlar, , SAÇLARI BESLEYEN VİTAMIN, saçların parlak ve kuvvetli olması Bunlar da ilginizi çekebilir Doğal Saç Boyama Yöntemleri Ten Rengine Göre Saç Rengi Seçimi Saç Bakımı İçin Önemli İpuçları Bere Takınca Saçlarınız Bozulmasın Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Görüşleriniz Değerlidir...“” yazısına 2 Yorum yapılmış.

Doğal Saç Boyama Yöntemleri

Saçlarınızın rengini değiştirmek, parlaklık vermek için doğada bulunan renk verici bazı bitki ve otlardan faydanabilirsiniz.
Doğal maddeler sadece saçın rengini değiştirmekle, güzelleştirmekle kalmaz, cansız, kırılgan, donuk ve yanmış saçları tamir ederek bakım da sağlar. En iyi kozmetik dükkanı olan tabiatta, saç rengini hoş bir kıvama getirmek, değiştirmek veya var olan rengi canlandırmak için seçenekler oldukça fazla…

Sarışınlar için papatya

Sarı saç sahipleri, özellikle kışın mat bir görünümden şikayet ederler. Bunun için hazır olarak satın alacağınız kuru papatya iyi bir çözümdür. 100 gram papatyayı kaynar suya dökün ve 40 dakika bekletin. Saçınızı yıkadıktan sonra kurulayın. Ve bu suyla saçınızı yıkayın; yıkarken saç diplerine masaj yapın. Yaklaşık bir saat bekleyin. Sonra durulayın. Bu yöntemi haftada üç kere yaparsanız, sarı rengin mat görüntüsü canlılık kazanacaktır.

Çayla gelen doğal renk

Bu tarif de koyu renk saçlar için: 2 çorba kaşığı siyah çay ile iki çorba kaşığı adaçayını kaynatın. Yarım saat bekletin ve saçınıza sürün. Bu işlemi en az iki ay, her gün uygulamalısınz. Her yıkamadan sonra bu işlemi yapabilirsiniz. Zamanla saç ağarmasını da geciktiren bir sıvıdır.

Kahverengi saçlar için

Bir miktar soğan kabuğunu suda kaynatın. İçine üç çorba kaşığı demlenmiş çay koyun. Yarım saat bekletin. Her saç yıkamada saçınızı havlu ile kuruttuktan sonra bu suyu sürün. Bunu 1 veya 2 ay uygulayın. Kahverengi saçlar sanki röfle yapmış gibi bir görünüm kazanır.Ceviz kabuğu ile saç boyama

3 çorba kaşığı kuru yeşil ceviz kabuğunu döverek ezin. 5-6 ceviz yaprağını iki su bardağı suda kaynatın. Soğuduktan sonra içine ezdiğiniz kabuğu katın. Bir şişeye alıp, iyice çalkalayın. İşte size koyu renk saçlarda güzel bir renk elde etmek için doğal bir losyon.

Bu losyon, kahverengi veya biraz daha açık bir renk sağlayacaktır. Her gün bu sudan bir çay bardağına dökün. Saçlar istenilen rengi alıncaya kadar bu sıvıya pamuk batırarak pamukla 1 hafta saç diplerine uygulayın. Daha sonra haftada 1 veya 2 kez şişenizden yine 1 çay bardağı alarak pamukla saçınıza sürebilirsiniz.

Yüzünüze bulaşmasını önlemek için, yüze yakın olan saç diplerine biraz zeytinyağı sürün. Cevizin ellerinizi boyamasına engel olmak amacıyla mutlaka eldiven kullanın. Saçında beyaz tel olanlar, bu losyonu haftada bir uygulasınlar. Beyaz saçlarınız zaman içinde doğal saç rengini alacaktır.

Kınayla kazanılan kızıllık

Kınayı akışkan hamur haline getirin. Daha sonra saça sürün; saçı önce bir naylona sonra da havluya sarın. 2 veya 3 saat saçı böyle tutun. Şahane bir koyu kırmızı renk (kızıl) elde edeceksiniz. Eğer kehribar rengi istiyorsanız, kınadan sonra demli çay ile yıkayın.

Doğal saç boyaları kalıcı değildir. Diğer boyalar gibi, onlar da yıkadıkça renk verirler. Kalıcı olması için, rengini aldıktan sonra (saç istediğiniz rengi alınca), haftada bir aynı işlemi yapmaya devam etmelisiniz. Bitkisel boyaların, saçı tonlama etkisinin yanı sıra, bakım sağlayarak telleri canlandırma özelliği de vardır. Bu yüzden, kimyasal boyalara alternatif olarak, doğal renk veren ev yapımı uygulamaları tercih edin.

Kategori Saç Bakımı FormülleriYazarSaç UzmanıPaylaşTweet Yazi Etiketleri: beren saat saclari beyaz, ceviz kabugu beyaz saçlara, doğal saç boyaları, doğal saç boyama, dogal saç boyama teknikleri, , doğal saç boyası, doğal saç boyası yapımı, doğal saç boyası yapma, ev yapımı dogal saç boyama, evde saç boyama, evdeki malzemelerle saç boyamak, farklı saç renklendirme yöntemi, kehribar rengi saç, kına ile saç boyama, kınaya renk vermek için, kızıl saç boyama teknikleri, koyu çay ve beyaz saç, KOYU KEHRİBAR BYAN SAÇI, papatya ile saç bakımı Bunlar da ilginizi çekebilir Saçı Besleyen Yiyecekler Ten Rengine Göre Saç Rengi Seçimi Saç Bakımı İçin Önemli İpuçları Bere Takınca Saçlarınız Bozulmasın Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Görüşleriniz Değerlidir... Düşüncelerinizi PaylaşınCevabı iptal etmek için tıklayın.

Adınız (Zorunlu)

Mail Adresiniz (Zorunlu / Sadece Yöneticiler Görebilir)

Website (varsa)

Yüz Şekline Göre Saç Kesimleri ve Tarzları

Bazen bir ünlüde ya da bir arkadaşınızda gördüğünüz saç modeli çok hoşunuza gidebilir. Ve bu modele kavuşmak için elinizde fotoğrafla kuaföre gidip aynısını yaptırmak isteyebilirsiniz. Peki, bu modelin size uygun olup olmadığının hiç önemi yok mu?

Ne yazık ki bazı saç modelleri her yüz şekline uygun olmayabiliyor. Her ne kadar siz bir modeli çok beğenseniz de sizin için yanlış bir tercih olabiliyor. Bu yüzden yüz şeklinizi tanıyarak, ona göre kesim ve model kullanmalısınız.

Yüzünüz yuvarlak ise
Eğer geniş yanaklarınız ve yuvarlak bir yüzünüz varsa katlı saçları tercih edin. Gwyneth Paltrow’un bugün kullandığı saçlar gibi arkadan öne doğru uzun kesilen saçlar bu açığı kapayacaktır. Lakin parantez açmamız gereken bir husus var. Eğer uzun saçlara sahipseniz bahsettiğimiz bu model yanlış olur. O zaman da katlı kesimi denemelisiniz.

Yuvarlak yüzlü ünlüler: Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Kate Winslet

Yüzünüz oval ise
Bukalemun gibi olmaya çekinmeyin. “Oval saç modeli her türlü saçı kaldırır” diyor saç stilisti Frederic Fekkai. Eğer elmacık kemiklerinizin dikkat çekmesini istiyorsanız kahkül bırakmalısınız.

Oval yüzlü ünlüler: Sarah Jessica Parker, Rihanna

Yüzünüz kalp şeklinde olursa
Saçınıza yükseklik katacak kesimler iyidir. Düz kesimlerden uzak durun ve genelde saçınızı açık bırakmaya özen gösterin.

Yüzü kalp şeklinde olan ünlüler: Victoria Beckham, Jennifer Aniston

Yüzünüz kare ise
Yüzü çerçeve içine alan katlar ve tek tarafa ayrılan saçlar köşeli yüzleri yumuşatır. Elmacık kemikleri öne çıkartmak gerekir. Böylece köşeli yüz daha az sert görünecektir.

Kare yüzlü ünlüler: Jessica Simpson, Demi Moore, Jennifer Connelly

Eğer geniş bir alnınız varsa
Kahküllü seçimler genelde kurtarıcı niteliğindedir. Ama çene hizzasından verilen katlar da geniş alnı olanlar için doğru bir model olacaktır.

Burnunuzun değil gözlerinizin dikkat çekmesini istiyorsanız Genelde saçlarınızı açık bırakmayı tercih edin ve saçı ortadan ayıran modelleri kullanın.

2012 Katlı Saç Modelleri

2012 Katlı kesim Saç Modelleri, saçları gür olanlar için en iyi kesim şüphesiz katlı kesimler özellikle fazla gür olanlar saçlarının kabarmaması için katlı kesimleri tercih etmeli, hatta atılan katlar saçları dalgalı gibi gösterebilir. Bu yazın modası katlı kesimlerinde olacağını düşünürsek sizlere kat kat saç modellerinden örnekler sunalım.

Ters Bob Saç Modelleri

Bu şık ters bob saç modelleri son günlerin modası haline geldi. Spor çok yönlü doğal görünümlü olması saç modellerini çarpıcı kılıyor. Victoria Beckham ile başlayan bob furyası tüm hızı ile bütün dünyayı sarmış bulunmaktadır. Asimetrik anatomisi sayesinde saçlara hacim kazandırılarak karlı kesimlerde yaratılmış. Tasarımcılar bob saç stillerini geliştirerek ters bob modeli yapmışlar. Ünlülerinde oldukça beğenisini kazanan stillerden görüntüleri aşağıda sunuyoruz.

Ters bob modelleri  ister kıvırcık, isterse dalgalı saça sahip olsanız bile her yapıya uygun saçlar için uyumlu bir modeldir. Hatta ters ve katlı kesimler oldukça hoş görünmekte ve bir trend olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Kendine güvenenler için oldukça modern bir kesim biçimidir.

Hürrem Sultan Saç Modelleri

Son günlerin favori dizisi Muhteşem Yüzyıl ile gündeme gelen Hürrem Sultan rolü ile Meryem Sahra Uzerli saç modelleri oldukça beğeni kazanıyor. Özellikle Hürrem Sultan rengi son günlerde en çok tartışılan konulardan bir tanesi. Hürrem karameli olarak adlandırılan rengin ne olduğu hakkında henüz net bir fikir yok. Fakat irlanda kızılı dedikleri saç renkleri hürrem karameline çok benziyor. İrlanda kızılının akmış hali olma ihtimalide çok fazla gözüküyor.

Uzun Saç Modeli Fikirleri

Uzun saç modelleri hakkında fikirler, Şık ve çekici saç tasarımları için bizi takip etmelisiniz. Uzun saçlar için sıcak saç stillerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzun saçları hacimli göstermek için bazı ip ıçları vardır. Uzun saçlar için yarım topuz veya tepede toplama modelleri saçlara hacim katar. Uzun saçlar için yapılan dalgalar saçlara hacim katar ve çekici göstermek için birebir iyi bir fikirdir. Uzun saçlarda kıvırcık ve dalgalı bukleler saçlarınıza romantizme yönlendirir. Romantizm stilleri Hollywoodda da ön planda kullanılmıştır. Parlak ve saçlardaki ışıltılarla yüzü ön plana çıkarmayı unutmayın.

Örgülü Gelin Saç Modelleri

Örgülü Gelin Saç Modelleri, 2011 yılında oldukça favori gösterilmektedir. Örgülü saç adeta gelinbaşı modelleri ne bir yenilik getirmiştir. Düğünlerinizde kabarık saçlara sahipseniz. Kabarık örgü trendlerini deneyebilirsiniz. Isı bazlı saç şekillendiriciler kullanmadan yapıldığından örgülü gelinbaşları daha çok kullanılmaya başlamıştır. Isı saçlarınıza zarar verin bunu unutmayın. Örgülü topuzlar ise zarif ve klasik seçimleri kucaklamak için kesinlikle iyi bir seçimdir. Örgüleri yaparken sevimli ve romantik saç stillerini tercih etmelisiniz. Gevşek bırakılmış kabarık saç modelleri ile de örgüler çok modern ve romantik bir görünüm elde etmenize birebirdir.

Şık Genç Kız Saç Modelleri

Genç kızlar sıcak yeni saç stili arıyorsanız doğru yerdesiniz. 2011 Genç kız saç modelleri sizler için derlenerek yorumlandı. Erken yaştaki kızlarımız güzelliğine düşkün, saçlarına önem verir. Modern çağın kızları Saç modelleri ni şık gösterme zorunluluğu hissetmektedir. Örnekleri verirken bunları göz önünde bulundurduk. 2011 için uzmanlarımız şirin saç modellerinden yana tercihini kullandı. Potansiyeli düşük saçlar bile bir kaç fırça darbesi ve spreyle hacimli, havalı hale dönüşebilir. Örnekteki modeller de hacim ve saçlardaki hava ön plandadır. Saçlardaki doğallık ile birlikte saçlara parlaklık verilerek oldukça etkileyici hale getirilmiştir.

Orta Dalgalı Saç Modelleri

Yepyeni şık Orta Dalgalı Saç Modelleri ile saçlarınıza yenilik katmak istemezmisiniz? Eğer saçlarınız orta boy kesilmil ise evde bu modelleri sizde yapabilirsiniz. Kaliteli bir fön makinası ile fön çekerek, daha sonrasında bigudi kullanarak veya saç maşası ile bu modellere evde ulaşabilirsiniz. Fakat saçlarınız orta kesimli değil ise bir kuaförde uzman tarafından yapılması daha doğru olacaktır. Eğer kısa veya uzun saça sahipseniz daha farklı dalgalı modeller yapabilirsiniz. Dalgalı saç modellerini katlı kesimler ilede kullanabilirsiniz. Saçlarınıza hava katan bu dalgalar aynı zamanda hacimde katmaktadır.

Şık Peri Kısa Saç Modelleri

Şık peri kısa kesimlerden oluşan saç modelleri ni sizler için uzmanlarımız tarafından yorumladık. Daha çok spor fakar vitrin yaratacak kadar iyi tasarlanmış kısa kesimler yarattık. Parlak, zarif saç modelleri ve seksi kıyafetlerle büyüleyeceksiniz. Kısa saçlara uygulanan hafif dalgalarla büyüleyeceksiniz. Şekillendirici kremlerle ıslak ve dalgalı görüntü ile saçlarınızla mükemmel bir görüntü elde edeceksiniz.

Olgunlar için Orta Saç Modelleri

Olgun hanımlarımıza orta boy kesilmiş saç modelleri, Monotonluktan kurtulun. Saçlarınızı değiştirmekten korkmayın. Günümüzün favorileri arasında bob tarzlı kesimler mevcut ve oldukça şık. Genç kızların bob kesimleri orta yaşa enjekte edilmiş stillerinden örnekler sunuyoruz. Basit saç şekillendiriciler ile mükemmel ve oldukça şık saçlar elde edilebilir. Çarpıcı spor tarzlarda, enerji dolu hereketli ve cazibe kokan saç modelleri için örnekleri inceleyebilirsiniz.

Örgü Saç Modelleri

Topuz Saç ModelleriSaç StilleriMakyaj TeknikleriGöz MakyajıSaç KesimleriKatlı Saç ModelleriGölge Röfle ModelleriÜnlülerin Saç ModelleriGölge - Balyaj - RöfleKumral Saç Renkleri


Facebook

Sitemiz de  saç modelleri paylaşımına tüm hızı ile devam ediyoruz. Bugün konumuz örgü saç modelleri, sizlere ilginç ve oldukça modern örgü saç modelleri sunuyoruz. Örnekte vermiş olduğumuz modeller genç ve orta yaş bayanlarımızın rahatça kullanabileceği stillerdir.

Modern Örgü Saç Modelleri

Bayan Saç Modelleri,Saç Modelleri,Saç Şekilleri ile birlikte klasik örgülü şekillerden çok modern kesimler sunduk. Bir birinden farklı örgü modelleri ile saçlarınıza hava katın. İş ve gezilerinizde kullanabileceğiniz modern örgülerin yanı sıra öğrenciler içinde örgü saçlardan örnekler verdik. Öğrenciler için vazgeçilmez ve okul forması ile bütünleşen saç modelinin örgü olduğunu hatırlatırız.

Kadın Dalgalı Saç Modeli

Dalgalı Saç Modelleri, özellikle uzun saç modelleri ile kullanıldığında çok güzel görünürler. Dalgalı Saç Modellerinin bir çok çeşidi vardır..

Kadın dalgalı saç modelleri: Kadınlar tarafından çok tercih edilen dalgalı saç modelleri düz saçlarla kıyasla daha ilgi çekicidir. Yüz hatlarına göre tercih edildiği takdirde dalgalı saç modeli ayrı bir hava ve güzellik katabilir. sacmodelleri.in ekibi olarak sizler için
seçtiğimiz en güzel dalgalı saç modellerini aşağıda verdiğimiz galeri linkinden bulabilirsiniz.Kadın Dalgalı Saç Modellerini görmek için..(yakında)

2012 İlkbahar Yaz Topuz Saç Trendleri

2012 ilkbahar/ yaz topuz saç modelleri trendlerini sizlere sunuyoruz. Klasik topuzdan çok kabarık modellerden oluşan bu galerimizdeki saç modelleri her yerde  kullanılabilece tarzdadır.  2012 yılında basit dağınık topuz saçlar ön planda olacaktır. Kabarık saç modelleri retro bir düğüm ile topuzu anımsatarak farklı bakış açısı yaratmaktadır.

Kadın Örgülü Saç Modeli

 
Saç Modelleri arasında en güzellerinden biriside Örgülü Saç Modelleridir. Örgülü Saç modellerinin bir çok örneği vardır...
Örgülü saç modelleri: geçtiğimiz sene fazla kullanılmayan bu saç modeli bu seneye damgasını vuracak gibi gözüküyor. Ünlülerin de zaman zaman tercih ettiği bu saç modeli kadınlara çocuksu bi masumiyet kazandırırken onları daha da ilgi çekiciyapabiliyor. Örgü modeli yeni sezonda daha çok topuz yapılarak kullanılıyor. Balık sırtı ise hala vazgeçilmezlerden.. Sizler için derlediğimiz örgülü saç modellerini aşağıdaki linke tıklayarak galeri görünümünde izleyebilirsiniz.Örgülü Saç Modellerini görmek için..BURAYA TIKLAYINIZ

2012 Saç Renkleri Alternatifleri

Bu yılın saç renkleri alternatifleri farklı renk paletleri ile geliyor. Yep yeni saç renkleri ile etkileyici ve büyüleyici olun. Yenilikçi olarak saçlarınızı modernleştirmek isteyenlere örnek teşkil edecek farklı tonlarda örnekler mevcuttur. Kırmızı ve mor gibi renkler dışındaki doğal renkler saçların daha wamp görünmesine olanak sağlar.  Pembe ve portakal gölgeler sizler için sınırları aşmanıza yardımcı olabilir.

Saçlarda Aksesuar Modası

Saçlarda aksesuarlı saç modelleri modası bu yıl oldukça revaçta. Tüylü ve çiçekli saç modelleri davetlerde, yemeklerde oldukça rahat kullanabilirsiniz. Bu modeller sizlere itici gibi gelebilir fakat küçük güzel aksesuarlarla oldukça mütavazi modeller yaratılabilir.

2012 Yaz Romantik Saç Modelleri

2012 yaz ayları için Romantik Saç Modelleri görücüye çıktı. Moda tasarımcıları yaz aylarında neşeli romantik modeller üzerinde durdu. Bu romantik saç modelleri fazla zor olmayan kolay yapılabilen modellerden seçilmiş. Romantizm ve duygusal kişiler için tasarlanan saç modelleri oldukça beğeni kazanmayı başardı.

Modern Örgü Saç Modelleri

Bayan Saç Modelleri,Saç Modelleri,Saç Şekilleri ile birlikte klasik örgülü şekillerden çok modern kesimler sunduk. Bir birinden farklı örgü modelleri ile saçlarınıza hava katın. İş ve gezilerinizde kullanabileceğiniz modern örgülerin yanı sıra öğrenciler içinde örgü saçlardan örnekler verdik. Öğrenciler için vazgeçilmez ve okul forması ile bütünleşen saç modelinin örgü olduğunu hatırlatırız.

Kahve Tonlarında Saç Modelleri

Kahve tonlarından derlediğimiz saç modelleri ni sizlerle paylaşıyoruz. Bahar ayları için öngörülen modeller genellikle orta boy olmakla birlikte kısa saç modelleri de bulunmaktadır. Gördüğümüz modellerde saçlardaki hacim yüksek tutulmuş ve saçlar havalı bir hale bürünmüşlerdir. Yayınladığımız kahve tonları genellikle açık cilt tonuna sahip bayanlarımız için idealdir.

2012 Gece Saç Stilleri

2012 saç modelleri yılında gece saç modelleri genelde yarı abiye olarak göze çarpmaktadır. Üstlerin düz uçların dalgalı olduğu modeller ön planda tutulmuştur. Bu yıl TV dizilerinde de çok sıkça gördüğümüz bu modeller yılın trendleri arasındadır. Örneklerde gördüğünüz gibi tepede topuz ve arkada yarı topuz modellerde gecelerde ve davetlerde çok sık kullanılmaktadır. Bu yılın diğer trendi olan örgü saçlarda göz önünde bulundurulmalıdır.

Abiye Stili Saç Toplama Modelleri

Beğeninizi kazanacak. Yemeklere, davetlere, gecelere giderken, düğün, nişan gibi davetlerde kullanacağınız farklı model olsun istemezmisiniz? Saçlarınızın toplama şekline göre görünümünüzün ne kadar değişeceğini düşünmek istermisiniz? Sizler için bu tip saç modelleri sunuyoruz.

Yaz için Kısa ve Renkli Saç Trendleri

Yazan admin 20 Nisan, 2011 As Kısa Saç Modelleri,Saç Modelleri,Saç Renkleri,Saç Şekilleri (0) Yorum


Yaz ayları için kısa saçlar sıkılmamanızı sağlar. Renkli saçlar ile de farklı trendleri denemeniz de yarar var. Sizlere kısa saç modellerinin farklı renklerinden bir derleme sunuyoruz. Farklı modeller ile tatile çıkmak istemezmisiniz? Örnekte verdiğimiz modeller tam tatil havasına uygun kesimlerden oluşmaktadır. Umarım beğenizi kazanırlar.

2012 Saç Aksesuar Modası: Saç Tokaları

Yapraklı, büyük ve hacimli, mavi renklerde tokalar geri döndü. İlkbahar yaz koleksiyonunun sunulduğu podyumlarda saçları tutturmak için çeşitli tokalar ve klipsler kullanıldı. Marc Jacobs’dan Carolina Herrera’ya büyük koleksiyonlarda büyük çiçekli tokalardan ufak şık toklara kadar birçok çeşit kullanıldı.
Siz de okul yıllarında bıraktığınız tokaları yeniden kullanmaya, kıyafetlerinizle uyumlu tokalar edinmeye başlayabilirsiniz.

Beren Saat Saç Modeli Resimleri

Saç modelleri, çok farklı Kesimler ve şekillerle karşımıza çıkıyor. Ünlülerde yeni Saç modellerini çok yakından takip ediyorlar ..!
İlk kez Türkiyenin yıldızları yarışmasında karşımıza çıkan sonra da Aşkı memnu dizisindeki Bitter karakteriyle ünlenen Beren Saatçi kullandığı saç modelleriyle de dikkatleri çekiyor. Masumane bir yüz güzelliğine sahipolan Beren Saatçiye tüm saç modelleri yakışıyor ancak bizim en çok yakıştırdığımız dalgalı saç modeli ve şu an dizide kullandığı saç modeli. Beren Saatçi resimleri ve saç modelleri için asağıdaki linke tıklayarak galeri görünümüne geçebilirsiniz.Beren Saat Saç Modellerini görmek için..

Kahküllü Saç Modeli Resimleri


Yeni Kahküllü Saç Modellerini merak ediyormusunuz? İşte size en güzel Kahküllü Saç Modellerinden seçilmiş Saç Resimleri...

Kahküllü Saç Modelleri: Hemen hemen bütün yüz tiplerinin çoğuna uyum sağlayan bu model bayanların da en çok tercih etme sebebidir. Kahküller yüzün şekline göre kesilmelidir. Sadece alın hizasından kestirerek değil farklı şekillerde keserekfarklı görünüm elde edebilirsiniz. Kahküllü saç modelleri genellikle oval yüzlere daha çok yakışsada yuvarlak ve kare yüzlerede doğru kesilmiş kahküller ile çok güzel görünümler elde edilebilir. sacmodelleri.in ekibi olarak sizler için derlediğimiz kahküllü saç kesim resimleri için aşağıdaki linkten galeriye ulaşabilirsiniz.Kahküllü Saç Modelleri Resimleri İçin;

Victoria Beckham Saç Modeli Resimleri



Victoria Beckham Saç Modeli: Victoria Beckham saç modeli deyince akla kısa ense seviyesinde saç gelir. Son yıllarda kısa saçltan vaz geçemeyen Victoria Beckham'ın uzun saçlı resimlerini görünce tanıyamayacaksınız. Son zamanlarda Rihanna'nın datercih ettiği bu modelleri bayanlar kullanımı ve bakımı daha rahat die tercih ediyorlar. Sizler için hazırladığımız Victoria Beckham saç modelleri galerisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..Victoria Beckham saç modelleri resimleri için..

Rihanna Saç Modeli Resimleri


Rihanna Saç Modeli: Cesur ve farklı saç modellerinin temsilcisi olan Rihanna son zamanlarda kısa saç modellerini tercih ediyor. Özellikle düz ve küt saç modellerini sivri çene yapısına ve geniş bir alına sahip olduğu için çok iyi taşıyan rihanna geç kızların veerkeklerin beğenisini topluyor. Rihanna'nın en güzel saç modellerini sizler için galeride topladık aşağıdaki linkten galeri görünümüne geçebilirsiniz.Rihanna Saç Modellerini görmek için; RİHANNA SAÇ MODELLERİNE BAKINIZ...

David Beckham Saç Modeli Resimleri

David Beckham Saç Modeli: Erkek saç modellerinde devrimci diye nitelendirebileceğimiz Beckham, bir çok saç modelinde öncü olmuştur ve denediği birbirinden değişik saç modelleri kimi zaman oynadığı futbolun önüne geçmiştir. Altın sarısı saç, 3 numara, mısır püskülü örgüsü,mohikan,marilyn monroe tarzı ve daha değişik saç modelleriyle genç kızların yanı sıra erkeklerin de beğenisini kazanabilmiştir. sacmodelleri.in ekibi olarak sizler için Beckham saç modellerini asağıdaki linkteki galeride topladık.

David Beckham Saç Modeli Resimleri için;

Yeni Abiye Topuz Saç Modelleri

Abiye ve Topuz Saç modelleri aslında iki ayrı kategoride değerlendirilecek Saç modelleridir. Ancak zaten Topuz Saç modellerini taşımak oldukça zor ve genel olarak özel günlerde kullanılan bir Saç Modeli olduğu için aynı kategoride değerlendirmek doğru olur diye düşündük. Sonuçta Orta Saç Modelleri , Kısa Saç Modelleri yada Uzun Saç Modelleri gibi basit yapılan yada bozulunca hemen toparlanabilen Saç modelleri değil :) İşte sizleri için seçtiğimiz Abiye Topuz Saç modelleri... Eğer Kuaförlerin Saç Tasarımları ilginizi çekiyor ve Ülkemizde ki ünlü Kuaförlerin (Video) Saç Tasarımlarını ve Abiye Topuz Tasarımlarını merak ediyorsanız KUAFÖR kategorimize göz atmayı unutmayın ...

2012 Karışık İlginç Saç Modelleri

Karışık Saç Modelleri Kategorimizde sizler için seçtiğimiz hem ilginç, hem özel tasarım, hemde dünyanın en ünlü kuaförlerinin ellerinden çıkmış farklı saç modellerinden derlenmiş Saç modelleri Kataloğumuzu çok ilgi çekici bulacağınıza eminiz... Her türden saç modelleri (Video) nin yer aldığı Sitemizde 6.000+ den fazla Saç Modeli içeren Saç modelleri Kataloglarımızı mutlaka incelemenizi öneriyoruz... Bu Kataloglarımız haftalık olarak yenilenmektedir....

2012 Gelinbaşı Saç Modelleri

Gelinbaşı Saç modelleri özellikle rüya gibi, peri kızı gibi görünmek için en güzel ve en özel saç modelleridir. Saçlarımızı adı üstünde sadece gelin olduğumuz zaman o güzel gelinliğin içindeyken böylesine güzel ve alımlı görebiliriz. Sizde yakında evlenecekseniz yada evlenecek bir yakınınız varsa mutlaka kendiniz için kullancağınız yada tavsiye edeceğiniz Güzel gelinbaşı saç modellerimizi inceleyin. Daha fazla fikir Sahibi olmak için Abiye Topuz Saç modellerimize bakmayı unutmayın...2012

Zooey Deschanel saç modelleri

Hollywood Ünlülerinin Saç modellerinden bahsederken ünlü Şarkıcı Zooey Deschanel den bahsetmemek olmazdı. Saç modelleri ile her zaman dikkat çeken Zooey Deschanel, özellkile açık ten rengi ile kullandığı koyu renkli saç modelleri ile her zaman güzelliğine güzellik katıyor.

Victoria Beckham Saç modelleri Saç Renkleri

Saç modelleri tarz yaratan ünlülerin başında gelen Victoria Beckham Saçları ile olduğu kadar özel yaşamı ile de sürekli gündemde olmayı bilmiştir.

Özellikle Küt Saç modellerinin ilk uygulayıcılarından olan Victoria Beckham'dır. Zaman zaman kullandığı Abiye Topuz Saç modelleri, Uzun ve Dalgalı Saç modellerinin yanında en yoğun kullandığı Kısa ve Küt Saç Modelleridir.

Vanessa Williams Saç modelleri Saç renkleri

Ünlü ABD'li şarkıcı ve aktristir. Saç modelleri he zaman yüz tipine uyan ve yakışan, Saç Modelleri konusunda çok seçici olan Vanessa Williams, özellikle bronz tenine uyan Bakır, Kestane ve Çikolata Saç Renklerini topuz, Abiye yada Buklelerle kullanarak güzelliğine güzellik katmakta...

Vanessa Marcil Saç Modelleri



>Saç Modellerini gördüğümüz Vanessa Marcil, Ünlü Sinema ve Tv oyuncusudur. Her zaman bakımlı ve güzel saçları ile görünen ünlü Hollywood oyuncusu Vanessa Marcil güzelliği ile 2005 yılında Ünlü Magazin dergisi Maxim 'in , 2006 yılında ise FHM yaptığı Anketlerde En Seksi 100 Kadın arasına girmiştir.