Lamaze Yöntemi

Lamaze Yöntemi

Lamaze eğitimi bir teknikten çok bir doğum felsefesidir. Doğuma kadar geçen sürenin yanında özellikle doğum anı ve yeni doğan bebeğe saygılı, normal, doğal ve daha insancıl bir doğumu hedefler.Lamaze eğitimi sayesinde anneler doğum yaparken daha sakindirler, aktif olarak bebekleri için çalışırlar, bedenlerine ve bebeklerine güvenirler, kasılmaları sırasında öğretilen tekniklerle ağrıları çok daha az hissederler, doğumdan hemen sonra bebekleri ile çok daha güçlü bağlar kurarlar.
Uluslararası Lamaze Organizasyonu merkezi Amerika'da bulunan ve verdiği eğitimlerle tüm dünyaya yayılmış, amacı normal doğumun önemini vurgulamak ve savunmak olan sivil bir kuruluştur.

Rahat Kolay Acısız Doğum Önerileri

Rahat Kolay Acısız Doğum Önerileri

Rahat bir doğum için Öneriler

Aşağıdaki önerileri okuduğunuz sırada kendinize her bir satırda NASIL? ve BENİM TERCİHİM NEDİR? sorularını sorun. Zorlandığınız konularda bizlerden danışmanlık alabilirsiniz.

1.Hamile kalmadan önce kendinizle ilgili çalışın. Geçmişten getirdiğimiz birçok negatif olay anneliği, babalığı ve aile olma kavramlarını etkiler. Bu negatif yüklerden profesyonel terapi çalışmaları ile kurtulup, özgürleşebilirsiniz.

2.Hamilelik başlangıcından itibaren beslenmenize çok önem verin. Ne yerseniz bebeğiniz de onu yiyor. Doğaldan uzaklaşmadan dengeli beslenin. İki kişilik yemeyin.Kaliteli beslenin.


DEVAMI İÇİNn

Bukleli ve Dalgalı

Bukleli ve Dalgalı

Saç Modelleri arasında en çok tutulanlardan biriside Bukleli olanlardır. Bukleli Saç Modelleri aynı zamanda Dalgalı Saç modelleri olarakta adlandırılır.
Bukleli Saç Modelleri, sadece Uzun Saç Modelleri ile uygulanabilir. Saçların boyun hizasından itibaren Maşa ile sarılması ile elde edilir. Düz Maşa ile Saçlarımıza nasıl hoş Bukleler yapabileceğimizi BURADA ki videodan öğrenebiliriz.

Bukleli Saçların Nasıl yapıldığını merak ediyorsan aşağıda ki linke bakabilirsin…

Bukleli Saçlar Nasıl Yapılır?