Ten Rengine Göre Saç Boyası

Ten Rengine Göre Saç Boyaları
Saçınızı boyamadan önce ten renginize hangi renkler uygun öğrenin. Başkasında çok güzel görünen saç rengi, sizde çok kötü görünebilir. Burada tamamen seçilen saç renginin tene uyumluluğu devreye giriyor. Siz de ten renginize uygun saç rengi seçerseniz, evde kendiniz saçınızı boyadığınızda harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

Açık tenli bayanlar : Yüzünüzde genelde pembe tonlar varsa, saç renginiz bunu vurgulamak yerine dengelemeli. Küllü kelimesi geçen soğuk tonları tercih edebilirsiniz.

Buğday tenli bayanlar : Buğday renginin alt tonları yeşildir. İçinde altın kelimesi geçen sıcak tonları uygulayabilirsiniz.

Koyu – Esmer tenli bayanlar : Esmer rengin alt tonları küllü renklerdir. Bu yüzden içinde ‘altın’ kelimesi geçen tonlar tyercih edilmeli. Kumral tonlar içinden koyu olanları seçin. Ela, mavi ve yeşil gözlü kadınlar saç renklerini istedikleri kadar açabilir.

Cildinizi renginden emin değil misin? : O zaman natürel bir ton seçin. Sıcak ya da soğuk tanımlamalar yerine doğal ibaresi olmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder